Alla inlägg under februari 2011

Av linnsan77 - 12 februari 2011 21:00

Synd att inte syrran kom efs hon blivit sjuk..


Sov bra i sängen trots att den är mjukare och mindre..Vi gick upp vid 9 och gjorde oss klara för att åka mot stan..

pappa körde oss till pendeltåget och sen vid 11.30 gick vi i olika affärer..kom först till plattan..

   sen blev det gallerian, sergelgatan,,kungsgatan, drottninggatan med pubhuset ,åhlens och alla affärer..Vid 12.30 mötte vi upp annika och jenny och satte oss på ett cafe och tog cappucino och god blåbärspaj med vaniljsås..

sen kom tessan med lilla melanie så söt..hon fick en liten rosa disney mössa av oss med dumbo på..o gratulerade tärnis som ska ha bebis i april.. Var så trevligt att ses igen efter så många år..synd att syrran inte va me bara..

Så glad att älsklingen stod ut att fika med oss och höra vårat kackel om förr..

Vid 14 tiden gick vi vidare på vår shoppingtur..vi gick till jaktaffären..han köpte jakthandskar och jaktskjorta..

Vid 15 gick vi och åt god pastakräftsallad innan vi åkte hemmåt igen till pappa.

Vi gick av vid johannelund och promenerade hem i det fina vädret.


Väl hemma kollade vi lite tv sen prata jag med fridis och hon ville följa med oss och käka på gretas på kvällen :)


Pappa, ja och emil gjorde oss klara och vid 19 kom en taxi och hämtade oss sen mötte vi carina och rickard och fridis där..vi satte oss vid bordet och så kom veronica och fidde..så trevligt att träffa alla igen :)

Vi åt god mat och drack gott..vid 22.30 åkte fidde och veronica hemmåt men vi andra gick en trappa upp..helt otrolig att pappa klarade av technomusiken där uppe..hihi

träffade jenny adamos från högstadiet där med ngra kompisar som vi hälsade på..

Jag , fridis och carina dansade medans männen satt och drack vid bordet..Sen kom mekaniker johan dit och dansade med oss..vi tog taxi hem vid 1 tiden och imorrn ska vi åka hemmåt igen :(

Tråkigt att lämna pappa ensam..men hoppas han kommer upp till oss näst nästa helg.




Av linnsan77 - 11 februari 2011 09:30

Ja det är snö kaos men hoppas vi kan åka till stockholm idag..

Det har kommit 2½ dec snö..men de säger att de ska bli fint väder under dagen så hoppas på det..

Imorrn är planeringen att vi ska åka in till stan och jag o ch syrran ska träffa gamla tjejerna från skolan..ska bli så kul och sen får emil gå på stan själv en stund till ngn jaktaffär..Sen på kvällen har vi bokat bord på garbo eller äta på gretas och de ska bli så kul att träffa carina, rille och virre o fidde där me.Kanske hinner dansa våra lurviga en sväng också ;)

Ska sen besöka älskade lilla mammas grav.det har snart gått ett år sedan och ska lägga ett hjärta till dig.       

 blev en fin dag trots snökaos på morgonen.Det blev

Detsol och blå himmel när jag åkte hem från jobbet..plogbilen hade kört ner i diket vid oss..  

Vi kom iväg till pappa vid 17 ti vid 19.30 och hämtade topwok på vägen..

Vi åt och sen blev det lets dance och vid 22.tiden var vi så trötta så la oss kring 22.30..imorrn ska vi in till stan..

Av linnsan77 - 10 februari 2011 09:15

Fattar inte varför jag sover dåligt..

På jobbet skickade vi hem ett barn med troligtvis magsjuka...

Det snöar idag..Köpte kärlekscheckar till nagel lena som tur hade de lagt fram fler..Efter jobbet mötte jag upp henne..sen bar det av hemmåt och göra oss klara..det är klass två varning..det snöar och snöar.vi åkte vid 17 till mormor som fyller 85 år och träffade kusin anneli, björn omed familjer..kul och se lilla clara igen också :)och emils moster med man och svärmor och hero såklrt..

Vi åt goda lax och briepaj och köttfärspaj och sallad och sen blev det semeltårta.

  

Är så ledsen för att sjukdomen har förändrats..tror att ödet har sin makt men vad orättvist livet är..Hoppas att hormonbehandlingarna stoppar sjukdomen..Vill inte säga ngra namn men dem som berörs av det dem vet. 


Vi åkte hem i sönovädret vid 20.15 tiden..


Hoppas det slutar snöa under natten


Av linnsan77 - 9 februari 2011 09:15

Nu har halv aveckan gått..

Så underbart väder..gick upp vid 8 och åkte till copp och hämtade paket jag beställt..nagel glitter sen till apoteket och hämta ut där..

Sen hem och hänga tvätt och sen mot stan och lämna in ett kort som ska förstoras till mormor aina som fyller 85 imorrn.

Sen till alfta och köpa kärlekscheckar till den där mary och lite annat till hemmet och sen jobba och det var en bra dag idag..som igår..

Sen efter jobbet hämta förstoringen och köpa en ram och till salongen och lämna kärlekscheckar och glömde sålklrt hälsokosten så får ta de imorrn innna jobbet..

Sen hem och älsklingen fixade middag, chili concarne och ris..sen fixade jag naglarna men de blev inte så bra denna gång..men men får göra nya tippar med hjärtan nästa vecka :)

Älsklingen åkte skidor och sen gick vi ner till svärfar och carina och fikade och pratade om deras canarie öarna resa och jag fick en jättefin hårklämma.


Sen blev det efterlyst och sen sängen..

Av linnsan77 - 8 februari 2011 18:36

Sov bra inatt och har varit på...pratade med min kära ewa igår och det var länge sen..hon ska snart få bebis och de ska bli kul..förresten fick torbjörn och nina sitt andra barn igår en liten tjej till edith :) fick veta av ewa att lina larsson granntjej hemmifrån ska ha snart me..och idag fick jag mess av fredde att de fått en son GRATTIS :)

Efter jobbet åkte jag hem och började med maten sen kom micke och fixade med byte av lamporna i taket..

Idag har jag anmält mig till en kurs i spanska nybörjare..ska bli kul och se om jag kommer in efs de bara är 6 platser..




Av linnsan77 - 7 februari 2011 20:15

Ny vecka igen då

Har inte okat blogga men lite uppdatering kommer här..

Trodde jag fått bort viruset men det verkar som de fortfarande finns kvar trots jag bytt lösenord...


Måste berätta om min underbara helg..

På fredagen åt älsklingen och jag potatisgratäng med fläskkarre och pepparsås och drack rödvin och vi kollade på filmen unstoppable med denzel washington men den var inte så bra..lite förrutsägbar..

Lördagen kom och jag hade sovit så dåligt så kände mig som en kärring..tur älsklingen står ut..tur de var vackert väder ute..vi åkte mot tällberg spa:t...

Kom dit vid 14.30 och tog en promenad i det vackra vädret..sen tog vichampagn som stog på rummet i sviten..vid 16. gick vi ner för att fika som bestod av färsk frukt och choklad fontän..och kaffe..sen gick upp på rummet och gjorde oss klara för att gå ner på relaxen och bubbla..vi bokade bord till 20 att äta middag och sen gick vi upp efter relaxen och bubblade i våran svit :) älsklignen fick en fin skjorta av mig..vi drack lite vitt vin på  rummet sen gjorde vi oss klara för att gå ner och avnjuta en fyra rätters middag..vi fick aptitretare som bestod av pepparotsvisp med chips sen toast med löjrom, rödlök och creamfraiche. till varmrätt blev det god biff med pommes och beasås och gott bröd och drack rödvin till det. Älsklingen åt hjortfile som också var jätte god..innan efterrätten fick vi ngt som jag inte kommer ihåg..Till efterrätt fick vi änglapaj med lingon och grädde..så gott och sen blev det kaffe och baileys ch whiskey..vilken underbar kväll och sen blev det sängen.. 


vi gick upp vid 8och gjorde oss klara för att äta god frukostbuffe.. Åt massa gott och sen bubblade vi lite innan vi skulle checka ut...kände mig trött och lite ont imagen ..sov hela vägen hem och det  var underbart väder ute idag me..Älsklingen gjorde skidspår och åkte och själv tog jag en kort promenad men det gick inte måddeinge vidare..sen när ja kom in sprang jag på dass..sen var de inge mer..vi åt lite fil och flingor vid 15 och jag började må illa..sen låg jag i soffan hela em kvällen och vid 19 som spydde jag..blää

La mig och sov sen och sov hela natten och hela morgonen och idag

och har fått behålla maten hela dagen och antar att jag måste blvit matförgiftad igår...

Av linnsan77 - 2 februari 2011 19:23

Såg på min mobil imorse att jag fått 40 mail ochdet visade sig att jag skickat spam mail till alla i min adressbok..vad trist..så ledsen om ni andra fått virus..

tur jag hade panda antivirus som gäller till dec 2011 hemma på datorn så nu är viruset borta..

Vackert väder idag..vi hade 12 barn idag och var ute från 9.30 till 11.15 så skönt ute..Efter jobbet åkte jag och handlade och träffade emils mormor som fyller 85 nästa vecka..sen blev de apoteket och sen hämtade jag parfymen jag beställt..

Sen hem och fixa datorn och laga kyckling med ris och currysås och god sallad..

NU har älskligne åkt till poffen och sjäkv har jag duschat och ska kolla på halv åtta hos mig.

Har också handlat lite inför alla hjärtans dag ;)

  


Av linnsan77 - 1 februari 2011 17:57

idag har det varit en bra dag..tråkigt väder bara..grått och regningt och ishalka..

hade bara 7 barn idag sjukdimarna fortsätter..jag har tagit vitpepparkorn så´man ska klara sig från magsjukan..

längtar till lördag morgn då jag och älsklingen ska åka på spa och mysa:)

Nästa helg blir det stockholm och träffa gamla tjejkompisar och sen blir det middag på garbo med familjen och vänner.

Svärmor har nu agt ut förslag på att köpa nytorp lantbruksgymnasiet :) och med peter stormare som engagerad profil..hoppas det blir så..http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fhelahalsingland.se%2Fbollnas%2Farbra%2F1.2707479-peter-stormare-vill-oppna-friskola-pa-nytorp%3Fsms_ss%3Dfacebook%26at_xt%3D4d4827d24811669d%252C0&h=3c522


Det verkar bestämt att vi ska åka til portugal i september trots att heros yngsta son ska ha barn..men jag längtar att få åka till värmen..Har ju en annan trip till england som bär av i mars som jag också längtar till..

Det här ska bli ett bra år har jag bestämt mig för. mitt, pappas och syrrans år..


Funderar på hur vi ska göra när älsklingen fyller 30..ska vi ha fest eller inte det är frågan...


Till middag blev det hemmagjord pizza och nu har jag damsugit av och satt på en maskin tvätt och älsklingen är hos poffen och jobbar..


blir tv:n sen vid 19.30


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards