Alla inlägg under april 2010

Av linnsan77 - 22 april 2010 09:54

Idag var et en mulen morgon och kallt ute..typiskt..trodde man skulle kunna skippa vinterjackan..

de hade visst snöat i stockholm..imorrn kommer fridis..vad kul de ska bli..

Ska iväg o träffa sara om en timme och luncha sen ska jag träffa handläggaren på arbetsförmedlingen klockan 14..hoppas de är en bra tjej..

Har tvättat emils crosskläder..en av uppsättningarna inför helgens tävling..

Ska lägga köttet i marinad inför morgondagens grillning..

Har suttit och läst igenom en uppsats och de var intressant läsning om hur de jobbar på en avdelning på en förskola..och lillan höll mig sällskap..lillskruttan   


Hämtade ut ett paket i stan sen bar et av tilll scandic där sara och jag skulle äta..jättegod pasta md räk och gräddsås och salladsbuffe och pannkaka o sylt och grädde till efterrätt :) svärfar kom dit med LRF så han kom fram och hälsade på oss..

Sen blev det en sväng på stan och jag hittade en jättefin blus på kappahl som jag köpte i en annan färg mot vad jag har redan och sara köpte en likadan fast i en annan f'ärg..

Sen träffade jag handläggaren och hon var jätte trevlig och ung i min ålder..hon var inte orolig över att jag inte får ngt jobb..har ju sökt aktivt och är med i vikariepoolerna..Hon sa vad fina naglar du har då sa jag att jag gjort dem själv..då var hon nyfiken på om jag inte skulle gå ngn nagelutbildning och jag sa att jag var lite sugen på de faktiskt..men ska ta ett snack med prinsesslena nästa vecka och höra med henne hon som är professionell :)

träffade lina och den där mary en snabbis på salongen.. synd att inte Lena var där då..  

Jag ska också skaffa mig en jobbcoach men hon som sara har är fullbokad nu men att jag skulle ringa henne iallfall och höra när hon blir ledig..

Sen ringde jag ett annat intressant samtal till en Anita i Vallsta som jag ska träffa den 1 juni men återkommer angående vad..hon bor tydligen inte så långt i från svärmor :)

Emil har nu bokat två smörgåstårtor till onsdag när han fyller år av kusin Nenna.

Har nu ätit och varit ute på en promenad med Westberg..och tiger sprang med hela vägen..har pratat med papsen och han har mailat över fina bilder på nya bilen..

  




Av linnsan77 - 21 april 2010 09:04

Vaknade vid 8 och gick upp..de har lovat regn men de har inte kommit ännu...

Pratade precis med svärmor och hon hade hittat parfymen :) så får den på emils födelsedag :)

Pratade med pappa igår och han var så besviken över en sak men tar inte upp den här för det är bara mig han berättat det för och han är i en svår situation men han ska ringa och höra med en person om det hela och se om han får veta sanningen...

Begravningen börjar närma sig nu.¨.åker ner på tisdagen i samma vecka som begravningen..

  

Skulle önska himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen. Jag tänkte på dig i dag, men det är ju inte något nytt. Jag tänkte på dig i går, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i tystnad. Allt som är kvar är minnen och en bild i en ram. Ditt minne är hos mig för alltid. Önskar jag hade dig i mina armar... Jag har dig i mitt hjärta älskade mamma   

 

Vet att du sagt att du ville bli en katt i ditt andra liv och bo hos Ellen  det känns som du finns med oss här...

 

Jag ska ombesikta bilen idsg och sen handla lite mat och sen hem innan sara kommer hit..

 Bilen gick igenom  men darlingens crossbuss gjorde det inte.. Har nu handlat och ska snart fixa med potatisen inför middagen..

Jag hoppas verkligen att askmolnet försvunnit så släkten från norr kan flyga hit till mammas begravning den 7 maj..

Av linnsan77 - 20 april 2010 13:18

Bra början på veckan..sol igår och idag..

Åkte in och pantade alla flaskor vi hade i garaget ska nämligen göra iordning där för de är så stökigt..

Sen handlade jag mat till i helgen och grillkol så vi kan grillla på fredag..

Stannade på lantmanna och köpte väv till blommorna så de inte fryser nu när de står ute..

Stannade på apoteket och köpte allergimedecin och lite annat bra att ha hemma och allt gick på 900kronor..shit vad dyrt.


Har tagit fram utemöblerna och tvättat av dem och lagt på en ny vaxduk..

Pratade med eva och jag och frida ska dit och hälsa på deras lille emil 1 månad den 1 maj..bara inte frida blir magsjuk nu pratade precis med henne och hennes mamma låg i säng nu..:(

Idag kommer älsklingen hem sent han ska till johan och bygga..

Imorrn ska Sara komma hit och äta..vi ska göra lax i ugnen sen kanske hon kan hjälpa mig med deklarationen resersättning..

      

Av linnsan77 - 19 april 2010 13:00

Fick mess av fridis att hennes bil var paj så nu har vi bokat buss hem från gävle bro när vi varit på cross och sen har hon fixat tågbiljett upp på fredag..

Sen har jag fixat med mina blommor och plnterat om dem i större krukor och ställt in dem i ladan..har gjort iordning där så fint för alla mina planteringar :)

Missarna har varit inne hela dagen..jag har fixat naglarna igen till franskt och tippar för har aldrig gjort tippar på alla naglarna på mig själv..

  

Sen har jag gjort köttfärssås matlådor och till middag blev det bacon, basilika och creame fraiche röra..

Älsklingen har nu fixat iordning bilen så jag kan ombesikta den..

Sorgligt med carinas föräldrars katt      


trevligt att prata med dig Eva..Låter spännande med den nya produkterna om "Forever" får se om jag kanske ska börja sälja de sen i höst..känner inte att jag har tid nu..


Av linnsan77 - 18 april 2010 15:24

Jag och min darling låg och pratade igår om alt här i livet och det känns så bra att vi kan prata om allt..

Det visade sig att stig som somnat in hans begravning är samtidigt som mammas..  

Älskligen gick upp vid 7.30 och jag vid 8..sen åt vi frukost och vid 8.30 kom krille..kul att snacka med han var länge sen vi sågs..sorgligt allt som hänt med en vän och familjen men hoppas det löser sig och att de får proffesionell hjälp..

Vid 9 åkte de iväg till hedesunda och solen skiner ute men de blåser storm..

Jag har damsugat av och bäddat rent i sängen för kissarna de kommer in med snöloppor som biter oss..blir som myggbett.så nu är et katt förud i sängen..

Har planterat penseerna och tagit en rask lång promenad i solen.. nu börjar det mulna på ute så de blir väl regn snart :(


Pratade med kära Lina idag och hon och Stefan vill komma och hälsa på oss en helg..Vad kul det ska bli..kan vi ta den där efterlängtade drinken och grilla om det är fint väder och grabbarna kan snacka snickeri och bygge och cross medan vi pratar tjejsnack..

MEn nu längtar jag till fredag då Firdis kommer.ska bli så kul och sen på söndagen där är det premiärcross tävling :)

Jag ska göra kyckling i masala sås och ris med broccoli och stekta champinjoner till middag..


Av linnsan77 - 17 april 2010 15:15

Min mage knasade sig så de blev ingen gammeldans för mig..synd men hoppas de blir snart igen..sen skulle emil kört cross men han har ont i ögat så vi åkte till mekonomen och köpte ny slang till volvon och andra saker till bussen..när emil skulle byta slangen så gick en annan sak sönder så nu är jag utan bil till måndag kväll :( typiskt

Jag gjorde mina naglar i svart gele med glitter i för att testa och ha ikväl när vi ska på kalas..  

Vi städade ur ladan här upp vid oss så jag kan ha allt med plantering och krukor där inne på en hylla utan att man ska bryta benen för att överhuvudtaget komma in där...De hade sagt att de skulle snöa idag men än så länge är de bara lite regnstänk i luften..

Vi åkte till walle som fyllde 17 i torsdags och åt god smörgåstårta och sen prinsesstårta till efterrätt..jätte gott och trevligt sen åkte vi hemmåt vid 22.30 tiden..imorrn ska emil och krille köra cross till hedesunda..själv ska jag städa av lite och plantera penseerna..

Av linnsan77 - 16 april 2010 15:15

Ja idag ska carina åka hem men vi ses snart igen.. Det är strålande väder ute men det blåser..vi åkte in till stan sen när jag släppt av henne vid bussen åkte jag och simmade.älsklingen ringde att han suttit på akuten för han hade så ont i ögat..han hade skavtsönder hornhinnan för det kommit in flis spån innanför linsen..typiskt så han kunde inte titta utan solglasögon..

Vi skulle till lars och lena och käka pizza och träffa lilltjejen.

Så go hon är och trevligt hade v..vid 22.30 åkte vi hemmåt..

  

Av linnsan77 - 15 april 2010 15:00

Vi gick upp vid 8.30 sen skulle vi på besiktning med min volvo vid 10.15..det stod en corvette där som också väntade på besiktning..

Vi åkte dit och bilen blev underkänd..bromsslangen fram vänster var skadad en spricka i så nu ska emil köpa en ny slang och fixa de själv.

Vi åkte sen till albert och herbert där jag bland annat köpte en stor låda att ha nagelgrejerna i och sen köpte carina lite och sen blev det en sväng till dollar igen och in på stan och hämta ett paket jag beställt och sen hem och äta lunch..

Lillan kom in med en ödla i munnen som levde..hon hade bitit av svansen på den men den växer ju ut igen :)  jag räddade den med sopshyffeln..

Till middag ska vi ska laga lax i ugn med ädelsost och sen kokt potatis till..

Efter maten gick vi ut på promenad och westberg följde med sen blev de in och kolla tv..

Imorrrn åker carina hem :( tråkigt att de blev så kort tid men jättemysigt att haft dig här..

     


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards