Alla inlägg under maj 2010

Av linnsan77 - 23 maj 2010 11:16

Ligger kvar i sängen och lyssnar på regnet och fåglarna genom ett öppet fönster, läser en bok, bara myser...vi åkte hem från berit och bertil vid 23 tiden de var så trevligt och sen blev de sängen direkt var så trötta..de var 2 gigantiska plankstekar från ica med frukt, kalkon, rostbiff, fläskfile och sen hade berit gjort potatisgratäng supergod med keldas ostsås i..sen otatissallad..till efterrätt monas tårta..alltid lika gott..

Sov dåligt inatt..katterna var inne hela tiden och busade nu när de inte kunde vara ute..

Älsklingen gick upp vid 7.30 och började kakla badrummet i gästhuset  


Vid 9 gick jag upp men hade velat ligga kvar för jag mådde inge vidare hade ont i huvet och magen och illamående för jag sovit så dåligt och mensfia på de...men gick upp och sen kom älsklingen in och vi gjorde frukost..

Har varit ute och tagit en liten promenad i regnet för att få friskluft och må bättre..de var skönt..fick lite mer energi av de.. sen har jag strukit lite och satt på en maskin tvätt och de regnar och regnar..Katterna ligger inne och sover i soffan uppe.

Vi kanske får gäster idag men de skulle ringa..men de regnar så de kanske inte kommer efs de åker från dalarna hem till bollnäs..jag har iallfall gjort monastårta så ska bara garnera me grädde och banan sen om de kommer..

till lunch blir de köttfärssås och spagetti. Nu ska jag bara lägga mig i soffan och njuta och kolla på tv...

Ikväll ska vi göra pizza till middag...Imorrn åker min darling och vi kommer inte ses förrän på söndag kväll...hur ska jag klara mig..

    

Av linnsan77 - 22 maj 2010 14:19

Vi gick upp vid 8.30 och de var vackert ute..nyklippt gräsmatta så det lukar så gott..tur älsklingen hann med de igår innan vi åkte till poffen..

Vi åt frukost sen fixade darlingen volvon..nu har han lagat motorn på vindrutetorkan bak..tur att han kan meka annars hade en ny kostat 1800 kr på mekonomen..

Va kul grattis underbara Eva till att du ska bli sambo vad kul..skönt och komma bort från hässelby också ;)

Pratade med pappa och han skulle kolla hockey vm nu spännande..

Jag gjorde skinksallad till lunch och sen ikväll ska vi till faster berit och farbror bertil på middag med svärfar och emils kusiner nenna och poffen med familjer..ska bli så trevligt..

Älsklingen håller nu på med badrummet i gästhuset..hoppas allt hinner bli klart till midsommar...de måste de ju bli...

Jag har städat nu här hemma..vi får främmande imorrn av emils barndomsvän Jon med sambo och två barn..spännande ..de har inte setts på flera år och jag hittade han på fejan så jag slängde iväg ett mail om de ville komma och fika så var vi hemma i helgen och han ringde upp emil direkt..Nu ska jag måla naglarna så de är fina till ikväll..



    

Av linnsan77 - 22 maj 2010 14:13

Fick sms av syrran skönt att de verkar lösa sig mellan henne och david..då vet jag att mamma blir glad  

Har jobbat till 16 sen åkte jag till hemköp som håller på att tömma sina lokaler för på söndag är det renovering för att de ska bli willys..

det var typ tomt på hyllorna..

sen när jag kom hem så plockade jag liljekonvaljer och gullvivor rån tomten de var mammas älsklingsblommor.. gjorde en bukett att ta me ikväll när vi ska till poffen och loppan som ska bjuda på räkgryta..

 

  


Det är så underbart v'äder ute. jga saknar stockholm en sån här dag när man satt i kungsan och träderna blommade så fint

 


Pratade med papsen innan vi cyklade till poffen och han hade planterat fint vid mammas grav och satt dit fåglarna och lagt stenar runt tills gravstenen ställs dit i vår..Nästa helg åker jag ner och de är morsdag på söndag så då ska jag sätta ngn fin blomma på mammas grav..    


Vi cyklade hem vid 23 tiden och de var jätte trevligt och verkligen god mat :)


Av linnsan77 - 20 maj 2010 19:45

Pratade förresten med chefen i alfta igår och jag ska jobba en av sommarjourveckorna..bra att veta nu i förväg..


Upp vid 7 sen göra sig iordning efs jag ska jobba.

Kom dit vid 8.40 och började jobba vid 9..Vi klädde iordning alla prinsar och prinsessor sen bar det av ner mot trädgården där vi skulle träffa de övriga förskolorna..sen blev det att tåga till Tellus där vi sjöng och sen fikade jättegod tårta och barnen fick glass.Ljusnan var där och fotograferade..

Slutade vid 15.30 och åkte förbi ekmans och köpte två rörstrands fillippa K koppar som jag köpte för presentkortet jag fått av gamla jobbet..jag hade två innan så nu har vi fyra..

Börjar fundera över midsommar..blir fullt ös antar jag om de ska vara som de har varit här sen flera år tillbaka nere hos sv'ärfar..Huvudsaken pappa och katja kommer hit så känns de bra för mig.


När jag kom hem hade älsklingen gjort falukorv och makaroner till middag sen åkte han och tränade cross..själv har jag tagit en promenad i det fina vädret men fick nästan hjärtsnurp två gånger..mötte två döäckliga ormar som jag hatar och blev så rädd att jag var arg..först en på grusvägen och sen en inne i skogen på stigen..blääää


Nu håller jag på att koka lingonsylt och gör två monastårtabottnar som är bra att ha i frysen om man får gäster :)

    

Av linnsan77 - 19 maj 2010 10:05

     

Grattis Frida på din födelsedag!!!


Idag är de grått och trist och regn ute..idag blir det en inne mysar dag..ska städa lite..missarna är inne också..tiger ligger här nu och håller mig sällskap


det blev lite uppehåll senare under eftermiddagen..

Sara ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon o på fredag..kul..

Ska klä ut mig till prinsessa efs de är förskolansdag imorgon och det temat..

Till middag blev det köttfärssås och spagetti och rabarberpaj till efterrätt efs emil skulle komma hem sent då han o firman gjuter en platta som tar många timmar och efs de ska torka..

Darlingen kom hem vid 21 tiden sen blev de efterlyst och sen sängen..efs vi ska upp o jobba imorrn  

Av linnsan77 - 19 maj 2010 09:42

Grattis kusin Agneta till eran lilla tös som kom imorse vid 4 tiden..så gullig hon är..vill också ha en lite prinsessa   


Vid 9.30 åkte jag till jobbcoachen och vi gick igenom min presentation och även pratade hon med förskolan jag sökt tjänst på efs hon känner de som jobbar där..Nu håller jag tummarna att jag får komma på intervju där men vet att de är massor som sökt tjänsten efs de är den ända som ligger ute just nu...


Sen åkte jag och handlade mer blommor på lantmanna till lilla rabatten och blomlådan vid fönstret med tre pelagoner.sen blev de rusta och köpa ett par nya foppisar efs de röda trädgårds skorna har gått sönder..köpte en träkruka att ha nere vid mjöltunnan..

Väl hemma träffade jag darlingen som skulle iväg och besikta om bussen..

Jag planterade fint och hittade ett gammalt hjul som jag satte som prydnad nere vid träkrukan/ mjölkkannan..blev så fint så..

Sen till middag blev de färskapasta  me creamfraiche och baconröra och jag skulle till loppan ikväll på tupperwareparty och älsklingen skulle till viken på möte..

Beställde en bra lökhackar maskin sen en tårtbox och fick av carina en ostlåda :) De var jätte trevligt och träffa loppans syster anna och deras väninnor. Fick också se Annas kattungar fyra stycken så söta..Kom hem vid 21 tiden då blev de tv:n desperate och sen vid 21.30 kom älsklingen hem sen blev de sängen..

fattar inte att jag är så trött hela tiden..blir enormt trött av allergitabletterna jag tar..trist..

Imorrn ska de visst regna.. :(

Kanske ska till loppan och poffen på middag på fredag räkgryta :) de ser jag framemot..Beställde förresten kortstrumpor av heddapedda ...

          

    

Av linnsan77 - 19 maj 2010 09:17

Sov jättedåligt inatt..inge vidare..e supertrött och klockan ringde vid 6.30 då vi ska till gävle på cross..

Tur man kunde vila lite i bussen på väg dit för annars hade jag inte varit en glad tjej..

De var lite ruggit men de blev varmare under dagen :)

Pratade me pappa och han sa att vi inte ska åka till landet nästa helg för de blir bara för en dag då och efs vi skulle åka en bil från stockholm så tyckte han att vi tar en annan helg..men vilken de är ju tävlingar va fsen varje helg typ..

Kul att micke kom och körde tävling idag..de blev en spännadne c.-final då hansolov, emil, micke , esko och kuva körde..micke vann , luva 2:a plats och darlingen 6.e han skdade foten stackarn och hansolov på henriks ktm på en 15onde plats eftersom hans hoj rasat.. kul och skriva skylt till dem och hålla reda på placering. :)

Vi åkte hem vid 16 tiden och sen blev de hem och göra sig iordning för att vi skulle grilla hos svärfar med david molin och hans familj..frun maria som firade bröllopsdag igår.. God mat och trevligt sällskap..fick hålla lillbebeisen klänge..jättesöt och lilltjejene på 2½år böev så förtjust i emil men vågade inte sitta i hans knä..

Vid 22 tiden gick vi hem och vi var så trötta

          

Av linnsan77 - 17 maj 2010 09:30

Gick upp vid 6.30 och sen vid 10.30 åkte jag och handlade..till lantmanna och köpte blommor och sen simmade jag och sen blev det ica kom hem vid 14 tiden och då fixade jag med blommorna och de var så vackert väder ute..varmt och skönt och var faktiskt på stan en snabbis och hittade en klänning på lindex :)

Gjorde middag..de blev köttbullar, potatis , brunsås och lingonsylt och sallad..sen slängde jag ihop en rabarbersmulpaj men den skulle vi fika sen efter jag kom hem från kören..

Mötte upp Wincent och neos mamma utanför och vid 19 började vi sjunga..de var så kul..de var länge sen alltför länge sen jag sjöng i kör..har saknat de..men vad kul vi hade och jätte trevlig körledare jenny :)

Vi höll på till 21 och sen bar de av hemmåt..längtar till nästa måndag.

Vi fikade och sen blev det sängen..

imorrn ska jag träffa jobbcoachen


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards